Визначення парамерів транспортних систем - Піддубний, Володимир Антонович; Добровольська, Н. Г.; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2000)
Розглядаються питання вибору трас транспортних систем та їх оптимізації за критерієм енерговитрат.

Questions of choice trails transportation systems and their optimization criterion of energy.
Keywords: лінійна транспортна система; cargo movement; переміщення вантажів; linear transport system; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки