Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-11-152013-11-152005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва), С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2005. — № 2. — С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11327В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів, що збільшують в’язкість розчинів гідроколоїдів або утворюють драгліuk-UKсинергізмструктуроутворювачтемпературагідратаціяв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsynergismtemperaturestructuringhydrationviscosityВикористання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіArticle