Білкововмісні харчові продукти - Романовська, Тетяна Іванівна; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь Іванович (My University, 2022)
Розробка рецептур виготовлення харчових продуктів з використанням як інгредієнта концентратів білків зернових та ізолятів олійних культур базується на визначенні оптимального внесення даних компонентів для поліпшення в’язкості та структурно-механічних характеристик продукту та його органолептичних показників. The development of recipes for the manufacture of food products using grain protein concentrates and oilseed isolates as an ingredient is based on determining the optimal application of these components to improve the viscosity and structural-mechanical characteristics of the product and its organoleptic indicators.
Keywords: олія; oil; білок; white; жир; fat; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів