Романовська, Тетяна ІванівнаОсейко, Микола ІвановичШевчик, Василь Іванович2023-03-302023-03-302022Романовська, Т. І. Білкововмісні харчові продукти / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : тези доповідей ІІ-ої міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, м. Київ, 24 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39589Розробка рецептур виготовлення харчових продуктів з використанням як інгредієнта концентратів білків зернових та ізолятів олійних культур базується на визначенні оптимального внесення даних компонентів для поліпшення в’язкості та структурно-механічних характеристик продукту та його органолептичних показників. The development of recipes for the manufacture of food products using grain protein concentrates and oilseed isolates as an ingredient is based on determining the optimal application of these components to improve the viscosity and structural-mechanical characteristics of the product and its organoleptic indicators.otherоліяoilбілокwhiteжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівБілкововмісні харчові продуктиThesis