Тенденції розвитку харчової промисловості – технології продуктів для здорового харчування - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2018)
Одним із найважливіших завдань розвитку економіки України є всебічно обґрунтована та практично забезпечена політика інноваційного розвитку промисловості. Створення конкурентоспроможного комплексу зумовило розроблення та впровадження Концепції державної промислової політики, основним принципом якої визначено перехід промисловості на інноваційний тип розвитку.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; оздоровче харчування; інновації (харчова промисловість); соціально-економічні передумови; foods for well-being; social and economical conditions; кафедра іноземних мов професійного спрямування