Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБілоцерківець, О. М.2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного віку / Н. М. Ющенко, О. М. Білоцерківець // Молочная индустрия. – 2014. – № 2. – С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15164Авторами обґрунтовано необхідність проведення наукових досліджень по розробленню технологій молочних продуктів збалансованого складу для харчування дітей шкільного віку, що відповідають віковим потребам організму та містять виключно натуральні компоненти. The authors justify the need for research on the development of technologies of dairy products balanced composition for nutrition of school-age children in the relevant age needs of the body and contains only natural components.uk-UKзбалансоване харчуванняхарчові добавкинатуральні функціональні інгредієнтиbalanced dietfood additivesnatural functional ingredientsкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного вікуArticle