Актуальні напрями розробки технологій молочних продуктів для харчування дітей шкільного віку - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Білоцерківець, Олена Миколаївна (My University, 2014)
Авторами обґрунтовано необхідність проведення наукових досліджень по розробленню технологій молочних продуктів збалансованого складу для харчування дітей шкільного віку, що відповідають віковим потребам організму та містять виключно натуральні компоненти. The authors justify the need for research on the development of technologies of dairy products balanced composition for nutrition of school-age children in the relevant age needs of the body and contains only natural components.
Keywords: збалансоване харчування; харчові добавки; натуральні функціональні інгредієнти; balanced diet; food additives; natural functional ingredients; кафедра технології молока і молочних продуктів