Результати та перспективи концентрації виробництва та консолідації активів в агропромисловому виробництві - Марченко, Валентина Миколаївна (My University, 2013)
В залежності від стану концентрації виробників на ринку та його вхідних бар’єрів різні галузі харчової промисловості по-різному можуть бути залучені в процес подальшої консолідації активів. Depending on the state of concentration of manufacturers in the market and its various entry barriers food industry in different ways may be involved in the process of further consolidation of assets.
Keywords: концентрація виробництва; консолідація активів; аграрне виробництво; concentration of production; consolidation of assets; agroindustrial production