Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2014-11-132014-11-132014Сімахіна, Г. О. Отримання натуральних барвників із нетрадиційної сировини / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 56-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18326Зміни смаків споживачів, демографічна ситуація й технологічний прогрес у харчовій промисловості привели до росту ринку барвників. Найбільш значний він у сегменті барвників натурального походження завдяки успіхам у сфері поліпшення їхньої стабільності, а також тому, що виробники змушенвраховувати швидко поширювану думку споживачів, що «натуральне і є найкращим. Changes in consumer tastes, demographics and technological advances in the food industry have led to market growth dyes. He most significant segment of dyes of natural origin due to advances in improving their stability, and that manufacturers zmushenvrahovuvaty quickly disseminated according to consumers that "natural is the best.uk-UKспоживачіринок барвниківнетрадиційна сировинаnatural dyesalternative raw materialsmarket dyesconsumersкафедра технології оздоровчих продуктівОтримання натуральних барвників із нетрадиційної сировиниOther