Отримання натуральних барвників із нетрадиційної сировини - Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна (My University, 2014)
Зміни смаків споживачів, демографічна ситуація й технологічний прогрес у харчовій промисловості привели до росту ринку барвників. Найбільш значний він у сегменті барвників натурального походження завдяки успіхам у сфері поліпшення їхньої стабільності, а також тому, що виробники змушенвраховувати швидко поширювану думку споживачів, що «натуральне і є найкращим. Changes in consumer tastes, demographics and technological advances in the food industry have led to market growth dyes. He most significant segment of dyes of natural origin due to advances in improving their stability, and that manufacturers zmushenvrahovuvaty quickly disseminated according to consumers that "natural is the best.
Keywords: споживачі; ринок барвників; нетрадиційна сировина; natural dyes; alternative raw materials; market dyes; consumers; кафедра технології оздоровчих продуктів