Підходи до ефективності управління організацією - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2011)
Інтегральний підхід до оцінки ефективності управління ґрунтується на побудові узагальнюючого показника, який охоплює декілька часткових показників ефективності управління, які не мають між собою прямих зв’язків. Прибічники інтегрального підходу намагаються оцінити різнорідні аспекти діяльності організації вцілому.

An integral approach to evaluating management effectiveness based on building a summary measure that encompasses several partial performance management, who have direct contact with each other. Supporters integrated approach trying to assess the diverse aspects the organization as a whole.
Keywords: діяльність підприємства; ефективність управління; інтегральний підхід; activities of the company; efficiency of; integrated approach; кафедра економіки праці та менеджменту