Поєднання сухої сироватки молочної збаченої з м’ясною сировиною в технології напівфабрикатів - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна (My University, 2020)
Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким обробляють суху молочну сироватку збагачену Mg та Mn. The object of research was selected meat semi-finished products, which are proposed to been riched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins are given and it is suggested to include the min the recipe of a semi-finished meat product. The method of processing dry whey enriched with Mg and Mn is given.
Keywords: recipe; milk whey; magnesium; semi-finished products; meat; dumplings; молочна сироватка; рецептура; магній; напівфабрикати; м'ясо; пельмені; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів