Гранулометричний аналіз гречаного борошна різних способів подрібнення - Харченко, Євген Іванович (My University, 2023)
Показано результати дослідження подрібнення зерна в гречки у вальцьовому весраті при двократному проході, а також у дробарці дисмембраторного типу. Результати показано у вигляді інтегральних кривих. Вихід дрібних фракцій частинок спостерігалися в результаті подрібнення у вальцьовому верстаті при двохразовому подрібненні. The results of the study of buckwheat grain grinding in a roller mill with a double pass, as well as in a dismembrator-type crusher, are shown. The results are shown in the form of integral curves. The yield of small particle fractions was observed as a result of grinding in a roller mill with a double pass.
Keywords: подрібнення зерна; борошно гречане; дисмембраторна дробарка; Grinding; кафедра технології зберігання і переробки зерна