Дорохович, Вікторія Віталіївна2012-09-222012-09-222009https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2874Представлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.Developments of confectionery: the use of sugar substitutes (lactitol and isomalt) with low glycemic іndeks, with a reduced calorie, with the use of a number of physiologically functional ingredients.uk-UKфізіологічно-функціональні інгредієнтиphysiologically functional ingredientsкондитерські виробизнижена калорійністьглікемічний індексconfectioneryreduced calorieglycemic indexкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКондитерські вироби та здоров'я людини