Втрати маси посічених напівфабрикатів при термообробленні - Грицай, Максим Сергійович; Олексійовець, Іван Юрійович; Маринін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2025)
Споживачі приділяють значну увагу підтримці здорового способу життя, що надае можливість вплинути на іхні погляди, ставлення та наміри щодо купівлі напівфабрикатів. Продукти з маркуванням «clean label» (дослівно «чиста етикетка»), які е натуральними, свіжими та не містять синтетичних добавок і консервантів, поступово все більше привертають увагу покупців. Consumers are paying significant attention to maintaining a healthy lifestyle, which provides an opportunity to influence their views, attitudes and purchasing intentions towards semi-finished products. Products with a “clean label” label, which are natural, fresh and free of synthetic additives and preservatives, are gradually attracting more and more attention from buyers.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівфабрикати; термооброблення; sous vide; heat treatment; semi-finished products