Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарства - Гребенюк, І. П.; Бондар, Наталія Петрівна; Загоровська, Лариса Григорівна (My University, 2013)
Проведений аналіз діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення системи планування закупівель. The analysis of the restaurant business establishments with the aim of finding the ways to improve purchase planning has been made.
Keywords: заклади ресторанного господарства; restaurant establishments; реінжиніринг; re-engineering; закупівля товарів; purchase of goods; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра готельно-ресторанної справи