Вибір оптимальної конструкції сушильної установки для сушіння зернових культур - Руденко, Сергій Сергійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2012)
Наведено вибір оптимальної конструкції сушильної установки для сушіння зернових культур. Shows the selection of the optimal design of the drying installations for drying crops.
Keywords: сушильні установки; зернові культури; drying installations; grain crops; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування