Модернізація машини для виготовлення сигарет Protos 80E - Клименко, Василь Миколайович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2023)
Модернізацією машини для виготовлення сигарет Protos 80E передбачено розроблення та встановлення сигаретного транспортера, що дасть змогу збільшити продуктивність обладнання, зменшити кількість бракованих сигарет та полегшити роботу персоналу технологічної лінії

The modernization of the Protos 80E cigarette manufacturing machine provides for the development and installation of a cigarette conveyor, which will allow to increase the productivity of the equipment, reduce the number of defective cigarettes and facilitate the work of the personnel of the technological line
Keywords: сигарети; підвищення продуктивності; шар сировини; cigarettes; productivity improvement; layer of raw materials; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування