Проблеми поліпшення якості хліба - Дробот, Віра Іванівна (My University, 2000)
Зроблено аналіз якості хлібопекарського борошна, запропоновано ферментні препарати та нетрадиційні харчові добавки для підвищення якості готових виробів.

An analysis of the quality of the baking flour, offered enzymatic preparations and non-traditional food additives to improve the quality of finished products.
Keywords: борошно; ферментні препарати; добавки; білок; нетрадиційна сировина; flour; ferment drugs; supplements; protein; non-traditional raw materials; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів