Арсеньєва, Лариса ЮріївнаЗарубіна, Вікторія СергіївнаКалініченко, Ася ОлександрівнаКонончук, Вікторія Миколаївна2012-09-242012-09-242011Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату / Л. Ю. Арсеньєва, В. С. Зарубіна, А. О. Калініченко, В. М. Конончук // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації технологічних процесів : матеріали тез ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрів, аспірантів, 26 жовтня 2011 р. – Луганськ: «Елтон – 2», 2011. – С. 49–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2952Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the doughfermenting-forming aggregateсухарні виробихолодна екструзіябродильно-формувальний агрегатrusk goodscold extrusionкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату