Застосування порошку чаю матча в виробництві екструзійних продуктів - Семченко, Ярослава Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковтун, Аліна Володимирівна (My University, 2021)
Під час створення рецептур функціональних продуктів використовують багатофакторні методи з значною кількістю обмежень, які враховують енергетичну, харчову цінність, смакові властивості з застосуванням комп’ютерної експертної системи адекватного харчування. Порошок чаю матча вносили на стадії глазурування.When creating recipes for functional products, multifactor methods are used with a significant number of limitations, which take into account the energy, nutritional value, taste properties using a computer expert system of adequate nutrition. Matcha tea powder was applied at the glazing stage.
Keywords: чай матча; кукурудзяні палички; екструзійні продукти; Match tea; corn sticks; extrusion products; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів