Семченко, Ярослава ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичКовтун, Аліна Володимирівна2021-06-092021-06-092021Семченко, Я. Застосування чаю матча в екструзійних продуктах / Я. Семченко, В. Ковбаса, А. Ковтун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34361Під час створення рецептур функціональних продуктів використовують багатофакторні методи з значною кількістю обмежень, які враховують енергетичну, харчову цінність, смакові властивості з застосуванням комп’ютерної експертної системи адекватного харчування. Порошок чаю матча вносили на стадії глазурування.When creating recipes for functional products, multifactor methods are used with a significant number of limitations, which take into account the energy, nutritional value, taste properties using a computer expert system of adequate nutrition. Matcha tea powder was applied at the glazing stage.чай матчакукурудзяні паличкиекструзійні продуктиMatch teacorn sticksextrusion productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування порошку чаю матча в виробництві екструзійних продуктівOther