Современные методики исследования процесса непрерывного замешивания теста - Литовченко, Игорь Николаевич; Литовченко, Алексей Игоревич (My University, 2020)
Об'єктом дослідження обрана тістомісильна машина безперервної дії А2-ХТТ. На підставі пропозиції поставлена задача вирішення проблем пристроїв за допомогою зміни конструкції, що забезпечує надійне зчеплення дисків з тістом, а також нормалізує транспортуючий ефект вздовж ємкості. Объектом исследования выбрана тестомесильная машина непрерывного действия А2-ХТТ. В основу предложения поставлена задача усовершенствования устройства путем изменения конструкции, которое обеспечивает надежное сцепление дисков с тестом, а также нормализует транспортирующий эффект вдоль емкости.
Keywords: тісто; заміс; лопать; енергія; тесто; замес; лопасть; энергия; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв