Вивчення та оптимізація процесу пресування сухарних брикетів - Землинська, Марія Дмитрівна; Рибалко, Сергій Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2018)
Вивчено вплив крупності крихти та величини тиску пресування на основні структурно-механічні властивості сухарних брикетів. Встановлено прямо пропорційну залежність досліджуваних показників від обраних параметрів. Здійснено математичний опис одержаних кривих. The influence of the size of the crumb and the size of pressing pressure on the basic structural and mechanical properties of crumb briquettes is studied. A direct proportional dependence of the studied parameters on the selected parameters is established. A mathematical description of the obtained curves was carried out.
Keywords: сухарні брикети; технологія; оптимізація; пресування; тиск; крупність; crumb briquettes; technology; optimization; pressing; pressure; fineness; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів