Кравчук, Надія МиколаївнаСкрибченко, Анастасія Олександрівна2019-07-162019-07-162019Скрибченко, А. О. Використання батату в ресторанних технологіях соусів / А. О. Скрибченко, Н. М. Кравчук // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 року, м. Київ, 28-29 березня 2019 р. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30012Дослідження можливостей використання батату як загущувача соусів, розробка нового молочного соусу підвищеної харчової цінності, визначення ощадливих параметрів приготування. Investigation of the use of sweet potato as a sauce thinner, development of a new milk soup of high nutritional value, determination of conservation parameters of preparation.uk-UKпюре бататузагущувачмолочні соусиконцентраціяпасерування борошнаmashed potatoesthickenersmilk saucesconcentrationflour dippingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання батату в ресторанних технологіях соусівThesis