Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф» (Патент на корисну модель № 18762) - Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бірюков, Ігор Володимирович; Чумакова, Олена Володимирівна (My University, 2006)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф».

Description to useful model patent. A method receiving of biologically active product «Prozer-F».
Keywords: зерно; пророщування; ферментація; ферменти; біологічно активні речовини; злак; grain; grass; germination; fermentation; enzymes; biologically active substances; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства