Ашмаріна, Галина РевмирівнаМихалевич, Артур ПетровичСкуйбіда, Валерія Віталіївна2021-04-162021-04-162019Ашмаріна, Г. Р. Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності / Г. Р. Ашмаріна, А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 28–29 березня 2019 р. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 129–130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33361Пророслі зерна пшениці вважаються однією з кращих натуральних і легкодоступних добавок. Фахівці рекомендують включати в раціон пророщену пшеницю, так як це сприяє зміцненню імунітету, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, звільняє організм від шлаків і токсинів. Цьому сприяє унікальний хімічний склад. Sprouted wheat grains are considered one of the best natural and readily available supplements. Experts recommend including germinated wheat in the diet, as it strengthens the immune system, improves the functioning of the gastrointestinal tract, frees the body from toxins and toxins. This is facilitated by the unique chemical composition.зерна пшеницібіологічна цінністьзбаченнякафедра технології молока і молочних продуктівbiological valueenrichingwheat grainsкафедра екології та екоменеджментуВведення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінностіThesis