Сучасний розвиток менеджменту в Україні - Загородня, Вікторія Леонідівна; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2023)
Розглянутий сучасний розвиток менеджменту в Україні. Проаналізовані основні проблеми менеджменту, з якими стикаються українські підприємства. The modern development of management in Ukraine is considered. The main management problems faced by Ukrainian enterprises are analyzed.
Keywords: менеджмент; система менеджменту; проблеми менеджменту; management; management system; management problems; кафедра економіки праці та менеджменту