Теплотехнические и технологические аспекты совершенствования продуктового отделения свеклосахарного завода - Штангеев, Константин Остапович (My University, 2021)
Розглянуто основні напрямки технологічного та теплотехнічного удосконалення продуктового відділення цукрового заводу.

The main directions of technological and thermal improvement of the product department of the sugar factory are considered.
Keywords: цукровий завод; продуктове відділення; sugar factory; grocery store