Моделювання процесу денітрифікації питної води - Сєдих, Ольга Леонідівна; Чобану, Валерія Вячеславівна (My University, 2019)
У даній роботі розроблена модель процесу денітрифікації питної води, яка використовується при створенні програмного модуля для використання в системі «Контроль якості чистої води на забруднених територіях». In this work, a model of the process of denitrification of drinking water, which is used when creating a software module to be used in the system «Control of the quality of clean water in contaminated territories».
Keywords: денітрифікація; питна вода; математичне моделювання; denitrification; drinking water; mathematical modeling; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки