Підвищення фінансової стійкості підприємства на основі управління оборотними активами - Давиденко, Юлія Віталіївна (My University, 2014)
У сучасних умовах економіки суб'єкти господарювання самостійно планують та здійснюють фінансово-економічну діяльність. При цьому найбільше уваги приділяють забезпеченню стабільності та прогнозуванню можливостей економічного зростання, що є неможливим без визначення таких базових характеристик, як платоспроможність та фінансова стійкість. In the current economic conditions entities independently plan and carry out financial and economic activity. The greatest attention is paid to the stability and capacity forecasting of economic growth, which is impossible without defining those basic characteristics, such as solvency and financial stability.
Keywords: суб'єкти господарювання; фінансово-економічна діяльність; економічне зростання; entities; financial and economic activity; economic growth