Солом’яна, І. О.Халікова, Есма ФаїківнаБілик, Олена Анатоліївна2014-07-102014-07-102014Солом'яна, І. Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / Ілона Солом'яна, Есьма Халікова, Олена Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 173-175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16061Борошно сухих пивних білків доцільно використовувати для розробки комплексних хлібопекарських поліпшувачів, які мають статус GRAS. Ground dried brewer proteins should be used to develop integrated bakery improvers, with the status of GRAS.uk-UKхлібобулочні виробинетрадиційна сировинатривалість зберіганняstorage timebakeryalternative raw materialsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняOther