Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення - Солом’яна, І. О.; Халікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2014)
Борошно сухих пивних білків доцільно використовувати для розробки комплексних хлібопекарських поліпшувачів, які мають статус GRAS. Ground dried brewer proteins should be used to develop integrated bakery improvers, with the status of GRAS.
Keywords: хлібобулочні вироби; нетрадиційна сировина; тривалість зберігання; storage time; bakery; alternative raw materials; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів