Савчук, Наталія Іванівна2013-04-102013-04-102002Савчук Н. І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів" / Савчук Наталія Іванівна ; НУХТ. - К., 2002. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7420Дисертація присвячена розробленню композиції порошкоподібних хлібопекарських поліпшувачів на основі ферментних препаратів, удосконаленню технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, подовженню термінів зберігання хліба. The thesis is devoted to development of powdery composition bread improvers based enzymes, improvement Technology bread flour with reduced baking properties lengthening the shelf life of bread.otherретроградація крохмалюферментні препарати нового поколіннясульфгідрильні групидисульфідні зв’язкибілкові речовиниокисленняпоказники якостіпроцес черствінняretrohradatsiya starchproteinsoxidationqualityprocess cherstvenieenzymatic new generationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачівThesis