Дослідження комунікативного дизайну виробничих систем - Володін, Олександр Сергійович; Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Савчук, Олександр Сергійович (My University, 2023)
На сьогодні, широко використовують методику розроблення цифрового двійника, як комп'ютерного прообразу для будь-якого реального об'єкту. За досліджуваний об'єкт можна обрати, наприклад, все промислове підприємство з його виробничими лініями, конкретний екземпляр виробу або окремий технологічний процес.

Today, the method of developing a digital twin as a computer prototype for any real object is widely used. The object under study can be, for example, an entire industrial enterprise with its production lines, a specific product, or a separate technological process.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; комунікативний дизайн; виробнича система; цифровий двійник; research; communication design; production system; digital twin