Івчук, Надія ПавлівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2020-01-312020-01-312019Івчук, Н. П. Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба / Н. П. Івчук, А. О. Башта // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. –– С. 87-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30569Визначено, що використання у рецептурі хліба пшеничного 3-9 % порошків із коренеплодів селери, петрушки, пастернаку і кореневищ імбиру та 5% порошку хрону не приводить до зниження активності дріжджів роду SACCHAROMYCES та дозволяє збагатити готовий виріб цінними біологічно активними речовинами даної сировини.otherкоренеплодикореневищапорошкидріжджіrootsrhizomespowdersyeastкафедра технології оздоровчих продуктівЕфективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хлібаThesis