Ефективність використання порошків пряних коренеплодів і кореневищ для збагачення пшеничного дріжджового хліба - Івчук, Надія Павлівна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2019)
Визначено, що використання у рецептурі хліба пшеничного 3-9 % порошків із коренеплодів селери, петрушки, пастернаку і кореневищ імбиру та 5% порошку хрону не приводить до зниження активності дріжджів роду SACCHAROMYCES та дозволяє збагатити готовий виріб цінними біологічно активними речовинами даної сировини.
Keywords: коренеплоди; кореневища; порошки; дріжджі; roots; rhizomes; powders; yeast; кафедра технології оздоровчих продуктів