Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних - Дітріх, Ірина Вікторівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Сомик, Олена Олександрівна (My University, 2019)
Досліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.
Keywords: капуста квашена білокачанна; котлети рибні; збагачення продуктів харчування; white sauerkraut cabbage; fish cutlets; food enrichment; кафедра готельно-ресторанної справи