Дітріх, Ірина ВікторівнаДейниченко, Людмила ГригорівнаСомик, Олена Олександрівна2020-01-302020-01-302019Дітріх, І. В. Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних / І. В. Дітріх, Л. Г. Дейниченко, О. О. Сомик // Інтернаука. - 2019.- № 14 (76). – С. 54-57https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30558Досліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.капуста квашена білокачаннакотлети рибнізбагачення продуктів харчуванняwhite sauerkraut cabbagefish cutletsfood enrichmentкафедра готельно-ресторанної справиТехнологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибнихOther