Удосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств на основі інтелектуалізації процесу прийняття рішень - Здановський, Володимир Григорович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2017)
Показано як удосконалити інформаційно-керуючу систему сучасних енергетичних господарств за рахунок інтелектуалізації процесу прийняття рішення на основі отриманого об’єму інформації. Shows how to improve the information management system modern energy farms through the intellectualization of the process decision making based on the received volume of information.
Keywords: охорона праці; нормативно-правова база; інтелектуальний агент; інформаційний об’єкт; енергетичне господарство; безпека праці; інформаційно-керуюча система; abor protection; regulatory framework; intellectual agent; information object; energy economy; labor safety; information and control system; кафедра екології та екоменеджменту