Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія ПетрівнаОмельянченко, Ірина Сергіївна2016-05-102016-05-102014Патент 91386 UA, МПК А21D 13/08 (2006.01) Мафін безглютеновий / Дорохович А. М., Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201303061 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23107Мафін безглютеновий містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатори Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію. Як камедь використовують камедь ксантану, як крохмаль використовують крохмаль картопляний. Використовують борошно амарантове, какао-порошок, лецитин. Gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate. As gum xanthan gum is used as starch using potato starch. Use amarantovoe flour, cocoa powder, lecithin.uk-UKмафінкамедь ксантанулецетинборошно амарантовецеліакіякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmuffinxanthan gumlecithinflour amarantovoeceliac diseaseМафін безглютеновий (Патент на корисну модель № 91386)Other