Фролова, Наталія ЕпінетівнаУкраїнець, Анатолій Іванович2016-09-212016-09-212016Фролова, Н. Е. Розроблення алгоритму моделювання режимів фракційної розгонки натуральних джерел аромату / Н. Е. Фролова, А. І. Українець // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 88–90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24080Актуальність представлених досліджень, окрім наукового пошуку, ґрунтується на реальних економічних вигодах від конкурентоспроможності вітчизняних розробок у стрімко зростаючій в усьому світі індустрії харчових ароматизаторів. Relevance of the research presented, in addition to scientific research, based on real economic benefits to the competitiveness of domestic developments in the rapidly growing worldwide industry food flavorings.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівджерела ароматуфракційна розгонкамоделювання режимів розгонкиaroma sourcesfractional distillationdistillation simulation modesРозроблення алгоритму моделювання режимів фракційної розгонки натуральних джерел ароматуOther