Педагогічні технології фундаменталізації навчання - Шатковська, Галина Іванівна (My University, 2011)
Розглянуто особливості системоутворювальних компо-нент професійної компетентності педагога, що становлять основу його творчої самореалізації і саморозвитку в контексті фундаменталізації навчання у вищій школі.
Keywords: фундаменталізація навчання; професійні компетентності; педагогічні технології; пізнавальна діяльність; fundamentalization of education; professional competencies; cognitive activity; pedagogical technologies; кафедра фізики та професійної безпеки