Мотивації студентської молоді до здорового способу життя засобами фізичної культури та спорту - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2017)
У статті висвітлено аспекти формування мотиваційного ставлення студентської молоді до фізичного виховання, засобів фізичної культури та спорту й забезпечення здорового способу життя молоді та запропоновано способи її мотивації до ведення здорового способу життя за допомогою використання сучасних методів до проведення занять фізичного виховання. Формування потреби рухатися є пріоритетним у навчальному процесі, що можливо тільки за умов систематичних занять фізичною культурою та спортом. Однією з основних складових цієї діяльності є мотивація. The article covers aspects of forming a student motivational attitud physical education, means of physical culture and sports, and providing a healthy lifestyle for young people, and suggests ways to motivate her to lead a healthy lifestyle through the use of modern methods to conduct physical education. Formation of the need to move is a priority in the educational process, which is possible only under the conditions of systematic physical culture and sports. One of the main components of this activity is motivation.
Keywords: фізична культура; спорт; physical culture; sport; кафедра фізичного виховання