Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств - Національний університет харчових технологій (My University, 2023)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ХІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, в яких розглянуто актуальні питання відновлюваного менеджменту підприємств харчової промисловості, ознайомлено читачів з питаннями оптимізації трудових відносин в умовах невизначеності, визначено перспективи менеджменту в умовах відновлення розвитку підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.

The collection includes abstracts of the participants of the XIV International Scientific and Practical Conference of Students, Postgraduates and Young Scientists, which addresses topical issues of the restorative management of food industry enterprises, familiarizes readers with the issues of optimizing labor relations under conditions of uncertainty, and identifies the prospects for management in the context of the restoration of enterprise development. The book is intended for students of economic specialties of higher educational institutions, postgraduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the functioning of enterprises in modern market conditions.
Keywords: менеджмент персоналу; менеджмент; відновлення розвитку підприємств; кризові явища в менеджменті підприємств; personnel management; management; recovery of enterprise development; crisis phenomena in enterprise management