Дейниченко, Людмила ГригорівнаГніцевич, Вікторія АльбертівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаКузьмін, Олег ВолодимировичБуряк, Дар'я Олександрівна2025-01-242023Патент на корисну модель № 152364, МПК (2006.01) A23C 13/00, A23C 13/12, A23J 3/00. Спосіб виробництва крему білкового з вершків / Дейниченко Л. Г., Гніцевич В. А., Корецька І. Л., Кузьмін О. В., Буряк Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u202106023 ; заяв. 27.10.2021 ; опубл. 18.01.2023, бюл. № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46635Спосіб виробництва білкового крему з вершків передбачає використання молочно-білкового копреципітату зі сколотин та порошку винного каменю, що дозволяє отримати продукт із підвищеною харчовою цінністю, покращеними технологічними характеристиками та зниженою калорійністюA method for producing protein cream from cream involves the use of milk protein co-precipitate from buttermilk and tartar powder, resulting in a product with enhanced nutritional value, improved technological characteristics, and reduced calorie contentukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїбілковий креммолочно-білковий копреципітатсироваткові білкипюре калинипорошок винного каменюнизькокалорійний кремprotein creammilk protein co-precipitatewhey proteinsviburnum pureetartar powderlow-calorie creamСпосіб виробництва крему білкового з вершків (Патент на корисну модель № 152364)Otherhttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789https://orcid.org/0000-0001-9321-6684