Спосіб виробництва крему білкового з вершків (Патент на корисну модель № 152364) - Дейниченко, Людмила Григорівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Буряк, Дар'я Олександрівна (My University, 2023)
Спосіб виробництва білкового крему з вершків передбачає використання молочно-білкового копреципітату зі сколотин та порошку винного каменю, що дозволяє отримати продукт із підвищеною харчовою цінністю, покращеними технологічними характеристиками та зниженою калорійністю

A method for producing protein cream from cream involves the use of milk protein co-precipitate from buttermilk and tartar powder, resulting in a product with enhanced nutritional value, improved technological characteristics, and reduced calorie content
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; білковий крем; молочно-білковий копреципітат; сироваткові білки; пюре калини; порошок винного каменю; низькокалорійний крем; protein cream; milk protein co-precipitate; whey proteins; viburnum puree; tartar powder; low-calorie cream