Технології управління запасами підприємства - Овдій, Олена Василівна (My University, 2014)
В даний час в теорії управління запасами склалася суперечлива си-туація, з одного боку, майже в кожному підручнику або навчальному посібнику з логістики є розділи, присвячені управлінню запасами, з іншого боку, — більшість логістичних компаній і фірм, якщо судити за публікаціями і різними опитуваннями , практично не використову-ють аналітичні методи управління запасами. Currently, the Inventory control theory developed contradictory situa-tion, on the one hand, in almost every textbook or tutorial logistics are sections on inventory management, on the other hand - most logistics companies and firms, as measured by publications and different surveys, hardly used analytical techniques tion inventory management.
Keywords: виробничі запаси; фінансова звітність; господарська діяльність; inventories; financial reporting; economic activity; кафедра обліку і аудиту