Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча - Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія Борисівна (My University, 2019)
Проаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.
Keywords: йогурт; чай матча; чіа; yogurt; tea matcha; chia; кафедра експертизи харчових продуктів