Чорна, Анастасія ІванівнаКалмазан, Вікторія Борисівна2019-05-222019-05-222019Чорна, А. І. Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча / А. І. Чорна, В. Б. Калмазан // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. - 2019. -.№1 - С. 91-96https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29327Проаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.uk-UKйогуртчай матчачіаyogurttea matchachiaкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва йогурту з японським чаєм матчаArticle