Стан та перспективи виробництва яловичини в Київській області - Кутас, Олена Олександрівна; Шаран, Павло Іванович (My University, 2005)
Висвітлено стан та проблеми виробництва яловичини в столичній області; визначено сукупність заходів для забезпечення рентабельного ведення м'ясного скотарства в області та досягнення галуззю прогнозованих показників розвитку.
Keywords: яловичина; тваринництво; кафедра економіки праці та менеджменту