Лукіянік, Олександра ВалентинівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2022-05-242022-05-242022Лукіянік, О. В. Технологічні аспекти промислового виробництва олії та пас т з волоських горіхів / О. В. Лукіянік, В. В. Шутюк, В. П. Василів// Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 12 – 13 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2022 – С. 237https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37479У роботі розглянуто питання промислової переробки волоських горіхів. Виробництво горіхових паст та олій в Україні є перспективним напрямом харчової промисловості, з огляду великої кількості садів волоських горіхів. Особливу увагу при розробленні технології виробництва паст і олій слід звернути на збільшення терміну зберігання готової продукції. The issue of industrial processing of walnuts is considered in the work. The production of nut pastes and oils in Ukraine is a promising area of the food industry, given the large number of walnut orchards. Particular attention in the development of technology for the production of pastes and oils should be paid to increase the shelf life of finished products.волоські горіхиоліяпаставиробництвокафедра технології консервуванняwalnutsoilpastaproductionТехнологічні аспекти промислового виробництва олії та паст з волоських горіхівThesis