Литовченко, ОксанаЛокванець, Олександр ВадимовичГречко, Ніна Яківна2016-06-062016-06-062008Литовченко, О. М. Зміна компонентів біохімічного складу при виготовленні грушевих виноматеріалів / О. М. Литовченко, О. В. Локванець, Н. Я. Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23504Одним з найголовніших процесів при виготовленні вина є бродіння сусла, що характеризується багатоманітністю біохімічних перетворень, внаслідок яких утворюються речовини, котрі визначають органолептичні властивості продукту. Оскільки даних про динаміку змін цих речовин при виробництві плодових вин, зокрема на основі груш мало, ми проводили дослідження саме в цьому напрямку.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабродіннявиноматеріалбіохімічні перетворенняброжениявиноматериалбиохимические преобразованияfermentationwinebiochemical conversionЗміна компонентів біохімічного складу при виготовленні грушевих виноматеріалівThesis