Романовська, Тетяна Іванівна2012-05-312012-05-312012Контроль якості та безпеки продуктів галузі: Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів напряму 6.051701 «Харчова технологія та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: Т. І. Романовська.- К.: НУХТ, 2012.- 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1171Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі» містять послідовність виконання лабораторних робіт, перелік обладнання, реактивів, матеріалів, необхідних для виконання робіт, опрацювання отриманих результатів, правила з техніки безпечного проведення робіт у хімічній лабораторії та список рекомендованих літературних джерел.Guidelines for laboratory works in discipline “Quality and safety control of branch products” enclose the sequence of laboratory works fulfillment, list of equipment, reagents, materials necessary for the works fulfillment, results handling, the rules of safe work in chemical laboratories and a list of recommended literature.otherконтроль якостіquality safety controlкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Контроль якості та безпеки продуктів галузі»