Значення інноваційних методик в навчанні професійно-орієнтованій іноземній мові - Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2016)
Професійно-орієнтовані технології навчання нового покоління повинні бути спрямовані, в першу чергу, на якісні зміни в системі освіти і мати своїм результатом оволодіння учнями професійної та іншомовної комунікативної компетенції.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; професійно-орієнтоване навчання; вивчення іноземної мови