Екологічне маркування продуктів дитячого харчування - Архіпова, Галина Іванівна; Чагайда, Андрій Олегович; Кваша, Оксана Юріївна (My University, 2012)
Представлена стаття присвячена аналізу сучасного стану екологічного менеджменту, як сучасного механізму керування безпекою харчової сировини та продуктів харчування. Зосереджена увага на проблемі екологічного маркування продуктів дитячого харчування та харчової продукції в цілому.
Keywords: екологічний менеджмент; екологічне маркування; міжнародні стандарти; якість; споживачі; экологическая маркировка; международные стандарты; потребители; environmental management; environmental labeling; international standards; quality; consumers; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра екології та екоменеджменту