Оптимізаційне моделювання процесу зберігання м'яса - Масліков, Максим Михайлович; Мезенцев, М. В. (НУХТ, 2004)
Створено математичну модель для вибору оптимальних умов холодильного зберігання м'яса, що базується на вартісних показниках. З її допомогою проведене оптимізаційне моделювання зберігання м'яса. Mathematical model for optimization of meat cool storage conditions are developed. It bases on cost indicators. Optimization of meat storage made with this model.
Keywords: м'ясо; зберігання; оптимізація; meat; storage; optimization; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв