Масліков, Максим МихайловичМезенцев, М. В.2014-05-302014-05-302004Масліков, М. М. Оптимізаційне моделювання процесу зберігання м'яса / М. М. Масліков, М. В. Мезенцев // Харчова промисловість. - 2004. - Додаток до № 3. - С. 150-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14673Створено математичну модель для вибору оптимальних умов холодильного зберігання м'яса, що базується на вартісних показниках. З її допомогою проведене оптимізаційне моделювання зберігання м'яса. Mathematical model for optimization of meat cool storage conditions are developed. It bases on cost indicators. Optimization of meat storage made with this model.uk-UKм'ясозберіганняоптимізаціяmeatstorageoptimizationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОптимізаційне моделювання процесу зберігання м'ясаArticle