Петришин, Наталія Зеновіївна2012-06-102012-06-102008Петришин, Н. З. Вплив соєвого борошна і препарату р-каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів / Н. З. Петришин // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 93-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1280Досліджено вплив соєвого борошна і масляного розчину каротину мікробіологічного на черствіння і аромат бубличних виробів. Встановлено, що при їх доданні в тісто подовжується тривалість збереження свіжості бубликів і сушок, покращується аромат цих виробів.The influence of soy flour and oil solution of microbiologiical carotene into hardening and aroma of boubliks products has been researched. It has been proven that the addition of these products into dough increases aroma of boubliks and sooshka and prolongs the term of freshness storage.uk-UKбубличні виробисоєве борошнокаротинсвіжістьароматboubliks productssoy flourcarotenefreshnessaromaВплив соєвого борошна і препарату р-каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів