Пишинська, Ірина ВадимівнаБатиченко, Світлана Павлівна2018-07-032018-07-032018Пишинська, І. Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур / І. Пишинська, С. П. Батиченко // Практика та перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали міжнародної науково-практичної онлайн конференції, 17 травня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 108-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27835Розглянуто особливості туристичних потоків до Сінгапуру. Визначені особливості національної гастрономії Сінгапуру. Охарактеризовані основні гастрономічні маршрути. Features of tourist flows to Singapore are considered. The features of Singapore's national gastronomy are determined. The main gastronomic routes are described.туризмгастрономічний туризмазійська кухняСінгапуркафедра туристичного та готельного бізнесуtourismgastronomic tourismAsian cuisineSingaporeГастрономічна мекка Азії – СінгапурOther