Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур - Пишинська, Ірина Вадимівна; Батиченко, Світлана Павлівна (My University, 2018)
Розглянуто особливості туристичних потоків до Сінгапуру. Визначені особливості національної гастрономії Сінгапуру. Охарактеризовані основні гастрономічні маршрути. Features of tourist flows to Singapore are considered. The features of Singapore's national gastronomy are determined. The main gastronomic routes are described.
Keywords: гастрономічний туризм; азіатська кухня; Сінгапур; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; gastronomic tourism; Singapore